Támogatóink

Diákhitel Központ

Print A Diákhitel Központ 2001 óta kínál megbízható, kiszámítható, kifejezetten a fiatalok igényeire szabott pénzügyi megoldást a felsőoktatásban résztvevőknek, melyből a képzési díj, illetve az egyetemi évekhez kapcsolódó különböző kiadások is finanszírozhatók. Az őszi tanévtől a már jól ismert szabad felhasználású Diákhitel mellett igényelhető a kizárólag képzési díjra fordítható állami kamattámogatott Diákhitel2 is, mely közvetlen a felsőoktatási intézménynek kerül utalásra, így valóban a diploma megszerzésére irányuló befektetés.

Digitális Tananyag Kft.

ÚJ-logó-taneszkozbolt_tananyag_szinesCélunk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok és szülők munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal.
2002-ben e célok megvalósítását szem előtt tartva alapítottuk meg vállalkozásunkat, és kezdtük el az iskolai tananyagok fejlesztését, specializálódva a digitális tananyagokra: oktató DVD-k és osztálytermi oktató szoftverek valamint interaktív tananyagok formájában.
Jelenleg közel 3000 speciális oktatóprogramot kínálunk mind az iskoláknak, mind az óvodáknak, de egyéb oktatási intézményeknek, továbbá szülőknek és diákoknak is.
Újdonságainkat megtekinthetik weboldalunkon.

Meló-Diák Taneszközcentrum

melo-diakCsaládi vállalkozásunkat 1990-ben alapítottuk. Több mint 3000-féle taneszközzel szolgáljuk az iskolai oktató-nevelő munkát.
Már négy ország (Magyarország, Románia, Szlovákia, Lengyelország) közoktatási intézményeivel tartunk fenn napi partneri kapcsolatot. Az általunk kínált taneszközök bő választékot nyújtanak a tantervekben meghatározott eszközök beszerzéséhez. Fejlesztéseink sikereit bizonyítják a  HUNDIDAC Szövetség és a Worlddidac Szövetség minősítései és nemzetközi díjazásai is. Szolgáltatásunk minőségében meghatározó a vállalkozásunk több évtizedes pedagógus múltja és elkötelezettsége. Igyekszünk olyan taneszközöket gyártani és forgalmazni, amelyek felkeltik a tanulók és tanárok érdeklődését. Újszerűségükkel, célratörő kivitelezésükkel és könnyed használatukkal sok örömet és élményt nyújthatnak az iskolában. Reméljük Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük.

NAVA (Nemzeti Audiovizuális Archívum)

NAVA_logo_FEK_RGB_72dpi(1)A NAVA – teljes nevén Nemzeti Audiovizuális Archívum – a magyar műsorszóró média  kötelespéldány-archívuma. 2006. január 1-je óta archiválja az m1, m2, Duna Tv, RTL Klub, TV2 és a Magyar Rádió három adója által sugárzott magyar gyártású vagy magyar vonatkozású rádió- és televízió műsorokat.
A kötelespéldány-gyűjtemény mellett a NAVA fontos különgyűjteményeket is láthatóvá tesz, ezek közt a Színház- és Filmművészeti Egyetem vizsgafilmjeivel, magyar játékfilmekkel, a Mindentudás Egyeteme korábbi előadásaival találkozhatnak az érdeklődők.
Az archívum online teszi országszerte hozzáférhetővé gyűjteményeit NAVA-pontjain. NAVA-pontok iskolák, könyvtárak, archívum, múzeumok lehetnek.

Orczy Kalandpark

orczy_logoAz Orczy Kalandpark 2010. szeptember 16-án nyitott meg. Azóta számos hétköznapi hős, idős és fiatal, híres sportoló, neves színész, közéleti személyiség tisztelt meg Bennünket. Közel három hektáros területen ügyességi, szórakoztató erőpróbán vehetnek részt, ha mozgásra, kalandra, szabadba vágynak. A kalandpályát körül ölelő futópályán, kiváló lehetőség nyílik bemelegítésre is. Kalandparkunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy a város szívében is erdei környezetben kipróbálják a drótköteles akadálypályákat. Hétköznaponként szervezett óvodás és iskolás csoportokat is fogadunk, akiknek a mászáson kívül egyéb foglalkozások megtartására is lehetőséget kínálunk. Egész évben, családi programokkal, versenyekkel vidám gyermekműsorok, kézműves foglalkozások, arcfestés, gokart, trambulin, mászófa várja a látogatókat Csapatépítésre kiépített pályáinkon cégek, baráti kollektívák vidám hangulatú próbáinak biztosítunk helyszínt. Munkatársaink különös hangsúlyt helyeznek a természet,- és környezetvédelemre, ezért is kapott kiemelt figyelmet a park kialakításában mindannyiunk szellemisége.

Tempus Közalapítvány

tka_logoA Tempus Közalapítvány nemzeti és nemzetközi oktatási-képzési pályázati programokat kezel. Az Európai Bizottság Egész életen át tartó tanulás programjának hazai koordinátoraként a legnagyobb mértékű mobilitást bonyolítja le Magyarországon. Emellett, akkreditált képzőintézményként az EU-támogatások felhasználására felkészítő, illetve pedagógusok számára kifejlesztett speciális képzéseket kínál. Évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően hozzájárul a magyar oktatás és képzés minőségének fejlesztéséhez, nemzetközi pozíciójának erősítéséhez és az európai értékek közvetítéséhez.